Bent u als makelaar op zoek naar één partij die snel en flexibel uw presentatiemateriaal kan verzorgen? Drukkerij SVS heeft voor makelaars de unieke makelaar set ontwikkeld. Een makelaar set bevat professioneel presentatiemateriaal voor de verkoop van woningen uit uw woningbestand. We zijn gespecialiseerd in kleine oplages drukwerk. U kunt voor iedere woning een unieke set ontwikkelen. Kies voor kwaliteit, kies voor de makelaar set van Drukkerij SVS.

Gebruikt u objectbrochures en raamposters om uw woningbestand onder de aandacht te brengen? Of kiest u voor verkoopfolders, ondersteund met borden in de tuin? Iedere makelaar heeft een eigen voorkeur voor het professioneel presenteren van het woningbestand. Daarom is iedere makelaar set van drukkerij SVS uniek. U kiest welke middelen u wilt laten maken. Na het aanleveren van de teksten en het fotomateriaal gaan wij voor u aan de slag. Binnen 36 uur leveren wij de makelaar set bij u af.

Kies ook voor een professionele presentatie van uw woningbestand met een makelaar set van Drukkerij SVS in Eindhoven:

  • Koopakte
  • Verkoopfolder
  • Objectbrochure
  • Raamposte
  • Verhuisbericht

Makelaar Setssleutel

Makelaar Sets bestaan uit een vast aantal producten die regelmatig door een makelaar worden gebruikt. Denk dan bijvoorbeeld aan producten zoals; koopaktes, verhuisberichten, folders, objectbrochures en verkoop-folders. Met de makelaar Sets is de adviseur in staat het object voor zowel koper als verkoper helder en overzichtelijk te presenteren. De Makelaar Sets zijn geen onbekende meer in de makelaarswereld en veel makelaars maken dan ook graag gebruik van deze verkooptopper.

Digitaal Drukwerk

Eerst wordt er afgesproken welke onderdelen er in de Makelaar Sets (bijv. folders, koopaktes en brochures) worden opgenomen. Daarna hoeft de adviseur bij het vrijkomen van een object alleen nog maar de tekst en de foto's aan te leveren en binnen 36 uur versturen wij de complete presentatie.
Geen enkele makelaar is hetzelfde, daarom maken we de sets altijd in overleg met de klant. Neemt u gerust eens contact op om een vrijblijvende brochure aan te vragen met daarin alle informatie en voorbeelden.